top of page

Iskolánk 2003-ban alakult, önálló, 4 évfolyamos,

évfolyamonként egy osztályos intézményként. Az iskola– felmenő rendszerben – folyamatosan bővült, a legmagasabb osztályfok jelenleg a 8. osztály, miután 2013. szeptemberétől a gimnáziumi osztályfokok a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumba kerültek.

A viszonylag kicsi, de éppen ezért családias épület

Pilisszentlászló főterén, a falu központjában található, ide járnak a középtagozatos diákok (5. - 8. évfolyam).

2012. szeptemberétől működik a falu határában 

található új iskolaépület, mely az alsó 4 osztály otthona.

A két épület kedvező adottságait kihasználva azon

fáradozunk, hogy tovább erősítsük iskolánk családias jellegét, egyén és közösségformáló teret, légkört biztosítva tanulóinknak. Terveink között szerepel, hogy további építkezésekkel az egész iskolát kiköltöztessük az új telkünkre.

Pedagógiai programunk és tevékenységünk fő

alapelve a gyermekközpontúság, amelyen az empátiát, a pozitív késztetést, a bizalmat, az önbizalom növelését, a sikerhez való segítést és a szeretetet értjük. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a gyerekek szívesen járjanak iskolába, jól érezzék magukat nálunk, kellő alapossággal elsajátítsák a szükséges ismereteket, tartsák fontosnak a tanulást, képességeik, készségeik fejlődjenek, megvalósíthassák önmagukat

Iskolánk a Pilis szívében fekszik. Ez a táj, a természet közelsége és a folyamatosan bővülő közösség a Waldorf-pedagógia erejével képes arra, hogy segítse a fiatalokat a felnőtté válás útján.

Waldorf iskola a Pilis szívében

bottom of page