top of page

Korfballbeszamolók

2024 június


III. Waldorf Kupa


Juhász Noémi neve többetek számára ismerősen csenghet. István bácsi előző osztályába járt, tavaly érettségizett a Regiben és hosszú évek óta elhivatottan korfballozik. Nem meglepő hát, hogy 12-es éves munkáját is a korfballról írta. Művészi tettként megszervezett egy olyan napot, ahol az ország különböző pontjairól érkező diákok vegyes csoportokban mérkőztek meg egymással. A Waldorf Kupának elkeresztelt eseményre Noémi 6-10. évfolyamos diákokat invitált. Szép számmal érkeztek tapasztalt és egészen kezdő játékosok is. Annyira jól sikerült ez a "tett", hogy idén májusban immár 3. alkalommal rendezték meg a Waldorf Kupát, melyre még Sopronból és Szegedről is érkeztek korfosok. A Kékvölgy SE-t három 6-os tanulónk képviselte, akik igazán kitettek magukért! Az eredményhirdetés után minden gyermek kapott egy emlékérmet a részvételéért Nonitól. Kékvölgyesként különösen megható érzés volt látni a sok fáradt, de boldog arcot, s azt a szeretetet, lelkesedést, amivel Noni szervezte és végigvitte ezt a napot!

Strand Korfball Országos Bajnokság


Az idei strand korfball bajnokságon is szép eredményeket tudhatnak magának a Kékvölgy SE csapatai.
U15-ös csapatunk bronzérmes lett!

A csapat tagjai: Closset Lotti (7.o.), Mandák Eszter (8.o.), Szeverényi Frida (8.o.), Raffay Márk (7.o.), Bíró Árpád (8.o.), Juhász Marcell (9.o. Regi). Edző: Erdei Attila

Létszámban az U13-mas korosztály viszi a prímet, három csapatot is ki tudtunk állítani. Játékosaink most először játszottak homokban, rekkenő hőségben.

Gratulálunk a teljesítményükért!


Kékvölgy Hurrikáosz: 4. hely
Kékvölgy Girlpower (csupalány csapat): 5. hely
Kékvölgy Kékpingvin: 7. hely

Felnőtt csapataink is szépen küzdöttek, eredményeik:
Kékvölgy Szaturnusz: 5. hely
Kékvölgy Jupiter: 6. hely

Szlovák Bajnokság

A Kékvölgy SE a Szlovák Bajnokságban is szép eredményeket ért el. Májusi meccsnapjukról csapatunk két győzelemmel tért haza, majd a június 9-én megtartott döntőben ezüstérmet szerzett

Az edzők szavazatai alapján a 2023/2024-es Szlovák Bajnokság legértékesebb férfi játékosának Kerti Jakabot, volt Kékvölgyes diákunkat választották!

Gratulálunk csapatainknak, az edzőtáborig tartó rövidített nyári szünetre pedig jó pihenést kívánunk!

bottom of page