top of page

Pályázatok

Közösségünk szerteágazó kapcsolati hálóját és érdeklődési köreit mozgósítva is segíthetjük iskolánkat - gondoljunk csak arra, hogy a jelenlegi "fenti" épület is elhatározásból, összefogásból és együttműködésből jött létre!

Célunk, hogy a Szülői Kollégium a Pedagógia és Fenntartó hármas tagolásban egyeztetett és megerősített szándékok mentén önállóan is szerveződjön, és pályázatokkal, forrásbevonással, teljes projektekkel kiegészítse, gazdagítsa gyermekeink képzését, építse közösségünket, egyben példát mutatva a tiszta teremtésre.

 

2024 április

A Föld bajnokai pályázat

Szülői körben fogant pályázattal tervezzük az iskolakertet fejleszteni. Szeretnénk kerti szerszámokat, vetőmagot, gyümölcsfákat, sövénynövényeket, takarmányt, jerkéket venni.

A sikeresen elnyert pályázat esetén kutatók, szakemberek és mesteremberek bevonásával előadások és gyakorlati foglalkozások keretében fogjuk megismerni a minket körülvevő erdőket, építeni, szépíteni az iskolakertet, bekapcsolódni a falu családi gazdaságainak életébe.

A pályázat kiemelt része a bárányok tartásának megtanulása (takarmányozás, kaszálás, szénaszárítás, trágya kezelés), nyírásuk, a lenyírt gyapjú feldolgozása, egészen a gyapjú fonalig.

További részletekért keresd Czech Vikit (czech_viki@hotmail.com)...

bottom of page